Business Club
Nieuws
Er zijn nog geen berichten van de Business Club
Welkom bij de Business Club 
Welkom bij de Business Club van Oranje Zwart

Beste hoofdsponsoren, leden van de club van 15 en leden van de Business Club van OZ,

Mijn naam is Aart Termeer, in het dagelijkse leven Relatiemanager Commercial Clients bij ABN AMRO Bank in Eindhoven. Deze bank is al weer jarenlang de trotse hoofdsponsor van Oranje Zwart.
Het bestuur van de BC bestaat verder uit Danielle van Stratum, Jacqueline Coppelmans en Maarten Tielemans.

Inclusief de hoofdsponsors ABN AMRO en Vespo, de leden van de Club van 15 en de BC leden telt onze BC nu zo’n 80 leden. Een aantal dat gestaag groeit, een aantal waarvan menig hockeyclub alleen maar van kan dromen. 

Zonder de bijdrage van onze sponsoren zou OZ niet zijn wat OZ nu is: een club waar tophockey en recreatief hockey hand in hand gaan. Namens het voltallige bestuur van OZ wil ik jullie dan ook hartelijk danken voor de ondersteuning.

2015 wordt een spannend jaar voor OZ:
- De fusie met EMHC komt dichterbij.
- Er komt een nieuwe, nog niet bekende naam voor de club.
- We gaan starten met de bouw van een prachtig nieuw clubhuis.
- Heren 1 gaat dit jaar opnieuw voor het kampioenschap.
- Dames 1 wellicht op weg naar de play offs.
- Heren 1 gaat nu wel de EHL winnen.
Kortom, er valt van alles te beleven bij OZ.

De club wordt groter, meer leden als gevolg van de fusie. Maar de unieke mix van Brabantse gemoedelijkheid en fanatiek hockey zal blijven.

Bij een professionele hockeyclub hoort een professionele BC. Een BC die haar leden een platform biedt om op een ontspannen manier met elkaar tot zaken te komen. Als bestuur voelen we ons verantwoordelijk voor dat platform. Wij zorgen voor netwerkbijeenkomsten zoals bedrijfsbezoeken, culturele evenementen als Glow, golftoernooi (hier zal ik nooit de 1e prijs behalen), nieuwjaarsreceptie, OZ Gala en uiteraard activiteiten rondom de play offs en de EHL.

De hockeysport is hot. De WK hockey in Den Haag was een reclame voor het hockey en het aandeel OZ was zowel bij de dames (wereldkampioen) als de heren (zilveren plak) groot.

Ik nodig jullie allen uit zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij onze BC activiteiten. Schroom niet een zakelijke relatie mee te nemen en deze bij ons te introduceren. Er is nog ruimte voor nieuwe leden.

Het bestuur van de BC ziet er naar uit om jullie bij OZ te ontvangen!

Met sportieve groet.
Aart Termeer

 
Sponsors